6 Eylül 2009 Pazar

tanrının gazabı!!!


maradona'lı arjantin dün akşamda kaderin önüne geçemedi. dünya kupası eleme gurubu maçında kendi sahasında ezeli rakibi ve aynı zamanda gurup lideri brezilya'ya 3-1 mağlup oldular. eğer 2 puan gerisindeki ekvador galip gelseydi arjantin'in işi iyice zora girecekti. brezilya'ya karşı en son galibiyetini 8 haziran 2005 te alan arjantin, bu tarihten sonraki son 5 maçta bir beraberlik koparabildi sambacılardan. atak futbol oynayacağız desede diego armando, brezilya'nın ataklarından istedikleri kadar fırsat bulamadılar. julio sezar'ın başarılı kurtarışlarıda arjantin'in galibiyet ateşini bir çırpıda söndürmeye yetti. sambacılarla oynanan son 5 maçta 2 gol atıp karşılığında 13 gol yemeleride ayrı bir olay.

guruptada tehlikeli sularda yüzen mavi beyazlılar, 15 maçta aldığı 6 galibiyet ve topladığı 22 puanla 20 puanlı 2 rakibi kolombiya ve ekvador'un önünde 4. sırada yer alıyor. ilk 4 takımın doğrudan gideceği dünya kupası'nda 5. takım kuzey amerika'dan gelecek takımla eleme maçı oynayacak. iyi başladığı eleme gurubunda inişli çıkışlı bir grafik çizmeleri ve guruptaki durumları kalan 3 maçıda hayati bir konuma getiriyor.


1 nisandaki 6-1'lik bolivya faciası uzun süre akıllarda kalacak gibi gözüksede arjantin halkının beklentileri her zamanki gibi büyük. 4 gün sonra oynanacak paraguay maçı gurubun kaderini belirleyebilir. bekleyip göreceğiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder