28 Temmuz 2009 Salı

cimbom sarı kırmızı moruyla!

evet, galatasaray'da formalarını tanıttı dün gece. sarı kırmızı parçalı, beyaz ve mor bir formayla ter dökecek aslanlar bu sezon. mor forma hakikaten ilginç olmuş. bildiğin mor yahu, alışmakta zorluk çekeceğiz gibi ama bu formayla kazanılacak zaferler, onu daimi forma haline getirebilir. konu mor forma üzerinde yoğunlaşırken dün akşam yapılan yorumlar hayli güzeldi.


hollandalı hoca frank rijkard :"...özellikle bu mor forma rakibin kafasını karıştıracaktır. bunu bir avantaj olarak kullanacağız." diyerek espirili bir yorumda bulunmuş.


milan baros ise:"sahada 11 tane kaleci gibi olacağız. tabi bu işin şakası. geçen sezon bekleneni veremedik ama bu sezon çok daha iyi geçeceğine eminim." dedi. işin aslı çokta bu formayı giyeceklerini düşünmüyorum. sonuçta arda'nın belirttiği gibi parçalı forma galatasaray'ın vazgeçilmezi ve bunu giyeceklerdir.


son olarak servet'in forma yorumu bambaşkaydı: "formalarımız çok güzel ama bana ve gökhan zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder