24 Ağustos 2009 Pazartesi

forma rengi farketmez, cimbom affetmez misali


4 maçta 6 golü zor görmüştük bu hafta, ta ki cimbomu görene kadar. hazırlık maçlarında doğru dürüst gol atamayan aslanlar, resmi maçlarda ortalığı dağıtmaya devam ediyor. 4, 5, 6 gidiyor adamlar. tabi dişine göre rakip daha gelmedi diyebilirsiniz ama yani rakip kim olursa olsun gol için saldıracaksın ve cim bom hakkını veriyor bu işin. önde basan, istekli, paslı, yardımlaşarak oynayan ve bunu sonuca yansıtan 'total cimbom', tobol maçından dün akşama kadarki her maçta üstüne bir şeyler koymuş olarak çıktı karşımıza. bu böyle devam ederse avrupa liginde de güzel maçlar izleyebiliriz. 2000 ruhu muhabbeti artık bitmeli fakat şu bir gerçekki o zamanki galatasaray'la yarışabilecek tek takım bu elemanlar son 9-10 yıllık kadrolar içinde. elano'yu yavaş yavaş takıma alıştıran rijkard'a golle teşekürlerini sunan sambacı, oyun olarakta ısınmaya başladığının sinyallerini verdi. bu arada artık şu dikkatimi çekiyor. ben arda'nın veriminin düştüğünü zannetmiştim bir iki maç önce ama aslında durum diğer takım arkadaşlarının maç verimlerinin yükselmesiymiş. yani arda eskisi gibi sahada iyi işler çıkarıyor ama bu sefer tek başına değil, diğer arkadaşlarıda gayet kaliteli işler ortaya çıkarıyorlar. mustafa sarp'a da ayrıca değineyim; açıkçası zamanında alınan ragıp gibi, altan gibi harcanacağını düşünürken şimdi sahanın en canavar elemanlarından biri konumunda. harika işler çıkarıyor, fatih terim'in ellerinden öper kanımca.

galatasaray'la birlikte iyi işler çıkaran ezeli rakibi fenerbahçe bu akşam diyarbakırspor deplasmanına konuk olacak. malum son 6 hoca içinde(daum 2 kez sayıldı) ikisini diyarbakır'da kaybetti sarı lacivertliler. werner lorant ve mustafa denizli, diyarbakırspor deplasmanında alınan mağlubiyetler sonrasında görevlerini bırakmak durumunda kalmışlardı. zorlu maç saat 21.00'de, tabi ki lig tv'de.

bu arada barcelona'da kaldığı yerden devam ediyor. 2-1 ve 3-0 lık sonuçlarla atletic bilbao'yu saf dışı bırakan katalanlar, kral kupası'nın sahibi oldular. muchas gracias amigos!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder