5 Ağustos 2009 Çarşamba

chelsea fırtınası geri mi dönüyor?


sportif başarı anlamındaki herhangi bir fırtınadan bahsetmiyorum. petrol zengininin kulübün başına geçmesiyle ortalığı kasıp kavuran transfer fırtınasından söz ediyorum. ingiletere'de, transfer döneminin sessiz milyarderi chelsea'nin "afiş oyuncular" almak için harekete geçeceği konuşuluyor. real'in benzema, ronaldo, kaka'sına bir 3lü salvo ile cevap vermek amacını da taşıyabileceğini düşündüğüm ribery, pirlo ve aguero 3lüsü için 100 milyon avro hazırmış.

pirlo için ancelotti etkenini kullanacak olsalarda, ribery için münich'in 100 milyon istemesi ve aguero'nun ispanya'da mutlu olması bu iki transferin gerçekleşme olasılığını oldukça düşürüyor. adebayor'un kariyerini önde tutacak transferler içinde olacağını belirtmesine rağmen daha sonra city'ye parayı önde tutacak şekilde transfer olması aguero'nunda parayı görünce fikrinin değişebileceğini gösteren bir örnek olarak karşımızda. keza kaka'nında transferinde önde tutulan konu paraydı.

başka bir transfer haberi de yine londra'dan. bordeaux'lu marouane chamakh'ın arsenal yolunda olduğu söyleniyor.adebayor'un boşluğunu chamakh ile doldurmak için 5 milyon avroyu gözden çıkarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder