14 Ağustos 2009 Cuma

bunları bilmenize gerek yok

eski four four two dergilerinden derlediklerim:


88/89 sezonunda transfer olduğu fenerbahçe'yle askerde olduğu için hazırlık kampı geçiremeyen aykut kocaman, askeri birliğinden aldığı izinle takımla tek antrenmana çıkmış ve ligin ilk maçına ikinci devre girerek rizespor filelerine tam 4 gol bırakmıştır. 103 gollü şampiyonluğun habercisi askerden gelen sakaryalı olmuş.


dünya kupaları tarihindeki ilk kırmızı kart 1974 dünya kupası'nda gösterilmiştir. almanya - şili maçında; şilili carlos caszely, doğan babacan'ın çıkaracağı kırmızı kartla oyun dışında kalarak tarihe geçmiştir. dünya kupalarında düdük çalan tek hakemimiz olan doğan babacan'a da buradan saygılar...



"...stadın hali kimse kusura bakmasın, 60'lık kadına makyaj yapılmış gibi durmakta..." teknik direktör osman özdemir'in 19 mayıs stadı ile ilgili düşüncelerini okudunuz.




tribünlerin hakemlere yönelik ilk toplu küfürüne mağruz kalan hakemimiz sadık deda'dır. umarım kısa bir zaman içinde 'son toplu küfür' olayını da yazar, bu konuya noktayı koyarım.



85/86 sezonunda japon teknoloji devi sony, sponsoru olduğu beşiktaş'a; 'avrupa liglerinde şampiyon olan tek sony takımı' olduğu için fazladan para yardımı yapmıştır.




forma reklamı demişken, fenerbahçe 88/89 sezonunda tam 10 defa forma reklamı ile mücadele etmiştir. kiğılı, aden otel, tamek, fenerbahçe vakfı...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder