6 Ağustos 2009 Perşembe

Aquliani sesleri Anfield'da!

xabi alonso gitti, liverpool aquliani transferini bitirdi. roma klubüyle 20 milyon pound'a anlaştıkları belirtilen liverpool, italyan yeteneğe haftalık 85.000 siterlin ödeyecek. 5 yıllık bir mukaveleye imza atan oyuncunun transferinden rafael benitez çok mutlu:"alberto çok iyi bir futbolcu. ondaki kazanma azmi harika. uzun süredir italya'da yüksek kalitesiyle önplandaydı."

bana sorarsanız da harika bir transfere imza atıldı. roma'nın maçlarında dikkat çeken bir elemandı aquliani. onu çok öncelerden football manager'de görmüş beğenmiş ve gerçek hayatta incelemeye almıştım. hakikaten oyundaki performansının altına indiğini görmedim gerçek hayatta. helali hoş olsun liverpool'a.

geçen sezon serie a'da 14 maçta görev yapan milli oyuncu mayıs ayında geçirdiği ciddi bir operasyon yüzünden şu an fizik kondisyon açısından yeni sezona hazır değil. 16 ağustosta white hart lane'deki ilk maça yetişemeyecek gibi gözüksede, sezon içinde müthiş bir katkı yapması işten bile olmayacaktır. bu elemanı izlemediyseniz bu sezon bir şekilde izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder