15 Ağustos 2009 Cumartesi

anadolu'nun bağrından kısa kısa

kardemir karabükspor, yeni sezon açılışı için esnafı bizzat davet ediyor. futbolcu ve yöneticilerden oluşan bir grup esnafı dolaşarak, hem sezon açılışına davetiye hem de birlik beraberlik çağrısı yapıyorlar.

altay spor kulübü, ürünlerinin satılacağı resmi satış mağazası olan 19on4(1914)'ü hizmete açtı. galatasaray store, fenerium, ts club, kocaeli store... gibi türkçe'mizi katleden isimleri mağazalarına veren ve uluslararası olması için böyle isim koyduklarını belirten yöneticilerimize harika bir örnek oldu '19on4'. altay taraftarına hayırlı uğurlu olsun. altay'a destek anlamında da oldukça yararlı olacaktır.



sercan muhabbeti artık bitsin. çocuğada, bursalılara da, futbol severlere de yazık günah artık. haber olsun diye ısıtıp ısıtıp tekrar önümüze koymaktan başka bir şey değil basın - yayın kuruluşlarının yaptığı. karar bursapsor'undur ve uzun zaman önce kararlarını verdiler, kayserispor'un yaptığı gibi sat-ma-ya-ca-ğız! tabelaları falan çıkacak yakında ortaya. artık yorulduk yahu, ne olacaksa olsun! yani satacam evi arabayı alacağım sercan'ı, o zaman hayatta vermem sercan'ı bilesiniz. playstation'a daldık mı, sittin sene kalkmayız...




kocaelispor, futbolcuların lisanslarıyla ilgili federasyondan sonuç alınamaması halinde; bank asya 1. lig açılış maçı olan bucaspor maçına genç takımla çıkacakmış. yetişir daha 1 hafta var, sakin olun.


helal olsun. kayserispor ile kayseri erciyesspor arasında oynanan ve sahaya girerek kalitelerini belli eden davranışlarda bulunan insanlara(taraftar değil bunlar) para cezası yağdı. maalesef ki ancak 20 tanesi tespit edilebilmiş ve kişi başına 1.120 tl para cezası para cezasına çarptırılmışlar.


elazığ valisi; "elazığspor'un hamalı olmaya hazırız" demiş. zaten ..... belediyespor adındaki yüzlerce kulübüyle eli futbolun içinde olan devlet, elazığspor'a da destek sözü vermiş oldu. destek olayı tabiki güzel, spor'a destek olunuyor ama kulüplerimiz ne zaman kendi ayakları üstünde durabilecek seviyeye gelecekler onu çok merak ediyorum. bakanların, milletvekillerinin yaptıkları transferler ne zaman son bulacak? bu durum futbolun özerkliğinede leke sürüyor. bu işler bittiği zaman bir şeyler daha hızlı bir şekilde gelişmeye, ilerlemeye başlayacaktır.

son olarak haftaya başlayacak olan bank asya 1. ligi'nde şöyle olaylarla karşılaşmayalım, takımınızın adına yakışan destek bu değil!(bank asya ligi eleme maçları)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder