29 Temmuz 2009 Çarşamba

yapma yiğidim

fazla bir şey anlatmaya gerek yok. umudumuzun olduğu bir maça çıktık ama sivasspor'umuz adeta kilitlendi. ne hücum yapabildi, ne de savunma. sonuçta 5 gol gördük kalemizde.
bunların hepsi birer tecrübe, gerçekten acı bir tecrübe ama böyle düşünmek lazım. bu devirde çıkıp anderlecht gibi bir takımı deplasmanda yenmeniz zor. avrupa başka bir arena sonuçta ve oranın ağırlığıda süper ligden bambaşka. o yüzden futbolcuların sahada attığı her adım gelecek için tecrübe oluşuturuyor. bakın galatasaray'ın 2000 macerasına kadar olan dönemi, bakın fenerbahçe'nin çeyrek finaline. kadrodaki oyuncular zaman zaman hezimetler görmüş, öne geçip maçları kaybetmiş, bazı maçları baştan sona mahkum oynamış oyunculardı. bu maçlarda onlara tecrübe olarak geri döndü ve bir yerde başlayan galibiyetlerin ardı arkası kesilmedi daha sonra. daha toysun yiğidom olur böyle kazalar. olacak yiğidom, sabreyle emi.

tur artık mucizelere kaldı ama en azından galibiyetle kapatalım avrupa defterini; güzel olur. umuyoruz öyle olacak ve bir galibiyet daha yazacağız sivas'ın avrupa karnesine.


maçın fotoğrafı:


fotoğraflar: sporx.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder