25 Temmuz 2009 Cumartesi

sakin sayın yalçın

cristiano ronaldo transferinin oluşturduğu şok dalgasının insan tabiatına verdiği zararlar ortaya çıkmaya başladı. örneğin verilen parayla bir insanın neler yapacağını düşünen arkadaşlarınız olduğunu biliyorum, her yılbaşı ikramiyesinde olduğu gibi. bu konuyu günlerce düşünüp, her muhabbetin içine daldıran ve "ah ulan paraya bak diyerek " günlerce dolaşan arkadaşlarınız varsa bir süre ortalarda gözükmeyin, yeni sezonun başlamasıyla heyecanlanan bünyeleri bu durumu zamanla atlatmasını bilecektir.
ve ya real madrid'in bu sezon bütün kupaları toplayacağını, hatta yenilemeyeceğini, rekorlar kıracağını ciddi ciddi iddia eden ve bu konuda yüksek bahisler oynamayı kafasına koymuş insanlarla karşılaşabilrsiniz. bunların hepsini görmüş veya duymuş olabilirsiniz ama böylesini eminim daha önce ne gördünüz ne duydunuz. iki gün önce okuduğum bu haberin şaşkınlığını yeni atabildim üstümden. beşiktaş yöneticilerinden sayın şeref yalçın, başkanı demirören'in kardeşi misali; yıldırımvari bir açıklamayla bizleri şaşkınlığa uğrattı: "başkanımız, real madrid'in ronaldo transferini bile gölgede bırakacak bir ismi kadromuza katacak"
evet defalarca okuyabilirsiniz, bir yanlışlık yok. daha önce "istersek roberto carlos'u 2 saatte getiririz" diyerek maddi kaygılar bir yana, madrid istanbul arasını fizik kurallarını yıkarak 2 saate indiren beşiktaşlı büyüklerimizden ne olursa olsun bu denli bir açıklama beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.
dünyamız ve beşiktaş'ın içinde bulunacağı şartları göz önüne aldığımızda; böyle transfer edilince dünyayı durduracak bir insan evladının olmadığını görüyoruz. anlaşılan beşiktaş uzayda futbolcu avına başladı, sakın ola e.t. büyüyüp futbolcu olmuş olmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder